Nieuwjaarsreceptie

Op 11 januari 2009 werd de nieuwjaarsreceptie van “onze” buurt gehouden. Omdat het al dagen vroor moest eerst het veld voor de tenten schoongemaakt worden, zodat de kans op natte voeten zo klein mogelijk zou zijn. Ondanks de kou was de opkomst groot. Zowel leden als niet-leden waren goed vertegenwoordigd.

Onder het genot van een glaasje champagne had men ruimschoots de gelegenheid elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Ook de voorzitster had tussen alle nieuwjaarsrecepties die dag nog een woordje voor ons en sprak ze ons toe vanaf een kratje heineken. Daarna was er nog voldoende tijd om met een hapje en drankje “bij te buurten”/ kennis te maken met elkaar. Voor nieuwe leden (zoals ik) natuurlijk de gelegenheid om de buurt wat beter te leren kennen en te kijken wat er allemaal gedaan en georganiseerd wordt.
Ondanks dat er aan het einde toch wel wat mensen met bevroren tenen naar huis gingen kijk ik terug op een geslaagde middag. Verder wens ik iedereen ( ook wie ik nog niet gesproken heb) het allerbeste voor 2009.

Groetjes Vanessa Arts (Rozengaard 33)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *