Dropping

De Dropping!

Ondanks dat wij al een paar maanden niet meer in de Rozengaard wonen mochten wij toch nog deelnemen aan een spannende activiteit op zaterdagavond 15 november 2008. DE DROPPING.
Voorwaarde was wel dat wij een verslagje van deze avond zouden schrijven, wat wij natuurlijk graag doen.

Vlak nadat wij verhuist waren schreef ik al een klein berichtje voor in het Rozenblaadje, maar omdat het boekje slechts eenmaal per jaar uitkomt houden jullie dit stukje nog tegoed.

Op zaterdagavond moesten we om ± 19.30 uur aanwezig zijn op het grasveldje voor nr.62. Iedereen was netjes op tijd aanwezig, voorzien van stevige wandelschoenen en een oranje veiligheidshesje en de meeste ook met een zaklamp. Eerst kregen we koffie of thee met taaitaai en een briefje met een nummer, zodat je wist bij welk van de 6 groepjes je hoorde.

Het eerste groepje van 4 personen kreeg toen een blinddoek voor en werden met de auto weggebracht. Ongeveer 15 min. na elkaar werden zo alle groepjes gedropt.
En dan sta je daar!!! Ergens!!!! Je kijkt eens om je heen en ziet in de verte een kerktoren en verder niks. Welke kant gaan we op? De auto die ons gebracht heeft achterna?

Na een half uurtje kwam ons groepje in Boskant en op een paddestoel zien we Boxtel 8 km. Nu wisten we ongeveer waar we waren en dat we nog een heel stuk moesten lopen. Maar het was heerlijk wandelweer dus daar gingen we dan. Elk groepje had een rugzak gekregen dus onderweg gingen we maar eens kijken wat er in zat, ik moet zeggen, we kwamen niets te kort.
We hebben gezellig gekletst tijdens het wandelen en om ongeveer 23.10 uur waren we weer terug in de Rozengaard, waar een heerlijke kop erwtensoep stond te wachten. Nou dat ging er natuurlijk wel in!
Ondertussen moesten we toen nog onze vragen beantwoorden en een puzzel invullen en daarna hebben we lekker nog even staan napraten met alle andere groepjes en toen werd de uitslag bekend gemaakt!

Ik weet niet meer welke groep heeft gewonnen of wie de kortste tijd heeft gelopen maar wij vonden het een heel geslaagde avond.

Activiteiten commissie “de Rozengaard” hartelijk bedankt en verder iedereen tot ziens.

Groetjes fam. Van Beek ex-Rozengaard bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *