Gezinsactiviteit

Om ca. 10.00 uur was het verzamelen om gezamenlijk te vertrekken naar Partycentrum Duinoord te Helvoirt. De “echte” sportievelingen onder ons (lees Jeanne, Karin, Noëlle en ondergetekende) hebben dit vertrek gemist aangezien zij de fiets als vervoermiddel hebben gekozen ( sorry Jeanne, de volgende keer overleggen we wat beter).

Na een gezellig fietstochtje met de nodige weg-opbrekingen rond de klok van half 11 gearriveerd op de eindbestemming. Eerst genoten van een heerlijk kopje koffie om daarna in groepjes van 4 / 5 personen te gaan midgetgolfen. De ooh’s en aah’s na het weer net missen van de juiste hole waren over het gehele parcours te horen. Nadat iedereen de sticks en balletjes op welke manier dan ook weer ingeleverd had gingen we al wandelend naar de lunchplek. De dekentjes werden gespreid en we konden genieten van een lekkere picknick waar voor ieder wat wils aanwezig was. Degene die nadien nog een hongergevoel had heeft dat dus echt aan zichzelf te danken!! Aan alles was gedacht van broodjes met èn zonder boter belegd met zoet- en vleeswaren tot krentenbollen, ontbijtkoek, melk, koffie, thee, jus d’orange, fruit en dan ben ik vast nog `t één en ander vergeten.

Een paar regeldruppels dreigden even roet in ’t eten te gaan gooien, maar al met al hebben we het wat ’t weer betreft ook gigantisch goed getroffen! Voor de liefhebbers was er na de lunch nog een gezellige wandeltocht door de duinen, de rest ging zich lekker vermaken op ’t terras en in de speeltuin. Zo rond de klok van 16.00 uur hebben wij de terugreis op de fiets weer aanvaard.

Lieve mensen van het activiteitenteam, héél hartelijk bedankt voor de organisatie van weer een hele fijne, gezellige en vooral sportieve middag!!

Groetjes, Ingrid van Veen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *