Zeskamp

Hallo buurtgenoten.

Hier een verslagje van het ongevalletje met het zaklopen.

Bij de finish kwam ik verkeerd terecht, en voelde het in de onderrug “knakken” en had het idee dat ik twee centimeter korter werd.

Door de hevige pijn kon ik niet meer overeind komen, maar had wel gevoel in mijn benen en kon ze gelukkig ook bewegen. Nancy, Pascalle, Ingrid en Lien hielden me aan de praat. Ondertussen belde Patrick 112 om de situatie door te geven, en het zou gaan om een wat oudere man (die was gevallen bij een spelletje zaklopen) op te halen. Na aankomst van de ambulance vroeg het personeel zich af waar die oudere man ergens lag, want hier troffen ze een opgeschoten jongeman aan.

Maargoed, aangekomen in het Carolus ziekenhuis werd ik onderzocht, en gelukkig bleek het nog mee te vallen, de arts constateerde “spit” (een kneuzing in de onderste rugspieren), en mocht met 3 dozen medicijnen naar huis, waar ik 2 dagen plat moest blijven en daarna weer moest gaan bewegen. Sommige van jullie zullen me wel weer rond hebben zien lopen.

Natuurlijk vinden Lien en ik het erg jammer dat we het strijdtoneel vroegtijdig moesten verlaten, maar ik wil het “E” team complimenteren, dat de motivatie van Marianne, Willy, Mathijs, Tom en Karin ondanks het uitvallen van een teamspeler niet geleden heeft om hun van de overwinning te weerhouden.

“CHAPEAU”

Iedereen super bedankt, voor de ondersteuning, de snelle acties, de reacties, de kaarten, de champagne, de chocolade kippen, de telefoontjes, de bezoekjes, en de overheerlijke en mooi opgemaakte koude schotel.

Het waren stuk voor stuk allemaal hele goede pijnstillers.

Groeten,
Henk Vogels

De uitslag

Plaats Score Groep naam Leden
1e 52 E-team Henk, Willy, Marianne, Mathijs en Tom
2e / 3e 37 De roze stippeltjes Kees, Demi, Joke, Nancy en Manon
2e / 3e 37 De Eekhoorns Mieke, Marco, Rien, Kevin, Jeroen en Stephanie
4e 36 De Rozenblaadjes Luuk, Pascalle, Bart, Mike, Iwan en Gerard
5e 33 De Kweetnietjes Lien, Marcel, Wilco, Pascalle der kinderen en Jennifer
6e 19 Geen idee Jan, Sjan, Miranda, Robin en Michel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *