Darten

d.d. 4 november 2006 was er een dart toernooi voor iedereen van de Rozengaard. Er werd na afloop naar een anonieme vrijwilliger gevraagd om wat te schrijven over deze prachtige avond. Dat wilde ik best doen.

Nu zijn we ondertussen bijna een maand verder en ik eindelijk een gaatje gevonden in mijn drukke agenda om even een klein stukje te schrijven over het dart toernooi.

Tja, darten… wat kun je daar over zeggen, behalve dan kei hard 180 te roepen! Iedereen werd onderverdeeld in een poule met nog vier anderen. Vrouwen en mannen werden apart gehouden, wat ik enerzijds jammer, anderzijds begrijpelijk vond. Van zowel de vrouwen als de mannen waren er twee poules. De finale bij de dames ging tussen Ingrid en Lydie en bij de mannen waren het Patrick en Kees die het tegen elkaar moesten opnemen.

De uiteindelijke WINNERS waren bij de dames INGRID en bij de heren PATRICK.
Goed gedaan beide!

Als afsluiting hebben de twee winners het ook nog tegen elkaar opgenomen, maar die uitslag was niet moeilijk te voorspellen. Patrick was uiteraard de winnaar.

Het belangrijkste van deze avond was natuurlijk dat het hartstikke gezellig was! Een biertje erbij en lekker gooien. Een leuke variatie voor in het weekend!

Dit was een verslag van een anonieme vrijwilliger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *