Kampioen rikken 2018-2019

Het rikseizoen 2018-2019 zit er weer op.

De laatste avond speelden we bij Lidy en Albert. Het was weer reuze gezellig maar ook spannend want wie wordt dit keer de rikkampioen. Mag Jan de wisseltrofee nog een jaartje houden of gaat die naar iemand anders. Om de spanning extra op te voeren had Lidy bij het bekend maken van de uitslag ook nog wat andere cijfers boven tafel gekregen zoals de laagste score (Lidy) en de hoogste score (Jeanne) tijdens een ronde. Pech had Jan op de avond dat hij 12 alleen bod en de ronde niet won waardoor de punten naar de andere spelers gingen. Hiermee speelde Jan, Henk mooi in de kaart want Henk sloot het seizoen af met de meeste punten en werd onze rikkampioen. Op een gedeelde tweede plaats eindigden Melanie en Jan. De winnaars kregen uit handen van Lidy een prijs. 

In oktober 2019 gaan we weer met een nieuw seizoen van start. Omdat er wat mensen wegens verhuizing afvallen kunnen we nog extra spelers gebruiken. Doe jij volgende keer ook mee?

Klik hier om naar de uitslagen en de foto’s te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *